Инфо

28. март 2023.28. мар 2023.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за уторак 28. март 2023. године

Београдски дневни листови на насловним странама данашњих издања највише пишу о поскупљењима намирница у Србији и злостављању девојчице и жене у београдском насељу Миријево.

АЛО - "Једва извукли главу с Проклетија", о несрећи коју су доживели српски планинари у Албанији.

БЛИЦ - Лист пише да су возачима почеле да стижу казне због коришћења мобилног телефона током вожње "Камере снимају и 'хало' за воланом". О злостављању девојчице (8) у Београду "Уместо кревеца када, уместо играчака - ђубре".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О штрајку у саобраћају у Немачкој "Штрајк укочио Немачку". Лист пише да је случај из београдског насеља Миријево шокирао Србију "Осмогодишњу ћерку држао као робињу".

ДАНАС - "Стручњаци подељени око утицаја осиромашеног уранијума на здравље", пише лист, поводом навода министарке здравља Данице Грујичић да је коришћење недозвољене муниције у НАТО бомбардовању довело до већег оболевања од рака у Србији. "Академска заједница неспремна да ролерише одуговлачење", каже професор ФПН Божидар Раденковић о спорном докторату министра Синише Малог.

ИНФОРМЕР - Поводом најаве главног и одговорног уредника тог листа Драгана Вучићевића да неће платити одштету због увредљивих твитова о другим новинарима, иако у супротном следи затворска казна "Пресуда Вучићевићу је пресуда слободи говора".

КУРИР - Лист пише о случају занемаривања детета "Изопачени ум годинама држао ћерку као роба".

НОВА - "Вучићева изјава о 'болу у десној руци' је ругање", каже европосланица Зелених Виола фон Крамон. "Млеко и јаја су шампиони поскупљења", о ценама на тржишту.

ПОЛИТИКА - "Зашто је лук скупљи од банана", о ценама хране. "Супругу годинама злостављао, ћерку држао као робињу", о случају породичног насиља у београдском насељу Миријево.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О протестима у Француској, Немачкој и Белгији због кризе и инфлације "Гори Европа".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa