Инфо

19. април 2023.19. апр 2023.
Н. Тохољ (фото: Глас Подриња)

Н. Тохољ (фото: Глас Подриња)

Ватерполо вече одлуке

Не само да љубитељи ватерпола вечерас имају прилику да уживају у дуплом програму на Градском базену, већ ће моћи да гледају две важне, можда и кључне утакмице у сезони за два овдашња клуба.

С. Живојиновић (фото: Глас Подриња)


Шабац није одиграо добар меч против Партизана у Београду и претрпео је пораз од три гола разлике. Пред својим навијачима мора покушати да надокнади тај минус у реваншу четвртфинала плеј офа Супер лиге како би се пласирао у полуфинале, на мегдан Новом Београду. Меч стартује од 20 часова. Навијачи се надају репризи последњег дуела два тима у Шапцу када је домаћин надиграо славног ривала из Београда 12:4.

Сава од 18 часова, два часа пре Шапца, почиње борбу за опстанак у Првој А лиги. Ривал је обреновачки ТЕНТ. Серија траје док један од тимова не оствари две победе. Шапчани имају предност домаћег терена, али су гости искуснији.

Може ли се поновити пролеће 2022?

Интересантно је да је и претходне сезоне, нешто раније када говоримо о датуму, такође на Градском базену био дупли програм и то врло успешан. Онда је најпре Сава савладала Расину из Крушевца и тако се сензационално пласирала у Прву А лигу, док је потом Шабац надиграо Валис и тако изборио опстанак у Премијер регионалној лиги.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa