Инфо

28. мај 2023.28. мај 2023.
Насловне стране за недељу, 28. мај 2023. године

Насловне стране за недељу, 28. мај 2023. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за недељу, 28. мај пишу о променама у врху Српске напредне странке, протесту "Србија против насиља" који је одржан у Београду, и другим темама.

АЛО - "Вучић странку поверио Вучевићу", о одлуци Александра Вучића да Милошу Вучевићу уступи вођење странке. О ситуацији на северу Косова "Курти спрема нови удар".

БЛИЦ - "Вучевић води СНС уместо Вучића", о промени на челу СНС-а. "Четврта протестна шетња опозиције", лист пише о протесту "Србија против насиља" који је у суботу одржан у Београду.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О избору Милоша Вучевића за новог председника СНС-а "Предност је наследити странку од Вучића". О ситуацији на северу Косова и реакцији Београда "Војска Србије остаје на готовс".

КУРИР - Под насловом "Одговор на терор", лист пише о ситуацији на северу Косова. О новом председнику СНС-а "Наследник".

ПОЛИТИКА - Лист пише о променама у вођству СНС-а "Милош Вучевић нови лидер напредњака". О одлуци са седнице Савета за националну безбедност "Оружане снаге до даљег у највишем степену борбене готовости".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Вучевић на челу СНС", о новом председнику те странке. О најави Александра Вучића да ће основати нови политички покрет "Вучићу ово неће опростити".
Бета

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa