Инфо

29. мај 2023.29. мај 2023.
Различите теме у фокусу (фото: Pixabay)

Различите теме у фокусу (фото: Pixabay)

Насловне стране за 29. мај

Београдски дневни листови на насловним странама за понедељак 29. мај 2023. године пишу о ситуацији након још једног скупа "Србија против насиља", повлачењу Александра Вучића са чела странке и ситуацији на Косову.

Блиц - Лист пише о бурних 48 сати на политичкој сцени Србије и на насловној страни пита "Шта сад?" Прогноза за лето 2023. "Када је право време да се иде на море?"

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Аналитичари сагласни "Вучићево повлачење не топи рејтинг СНС-а". Лист открива "Гаранције КФОР-а не вреде, Срби као глинени голубови". Други круг избора "Ердогану Турци опет указали поверење".

ДАНАС - Организатори скупа "Србија против насиља" након свог протеста и митинга власти "Нема разговора док не буду испуњени сви захтеви". Саговорници Данаса о тврдњама Станиславе Пак да председник чак "одређује и све новинске наслове" у тексту "Вучић је уредник већине медија". Шта може да се очекује од смене у врху СНС-а - "Вучић, Вучевић - иста странка, друго паковање".

НОВА - За председника напредњака изабран Милош Вучевић "И после Вучића Вучић". Страва и ужас на Клиници за опекотине "Буђ, ђубре, фекалије и једна сестра у смени на скоро 30 оболелих". Под насловом "Због мини-електране остаје без воде 250 домаћинстава" лист пише да грађани и удружења из Пријепоља траже заштиту реке.

ПОЛИТИКА - Брисел помаже депопулацију Албанаца "Догодине ће на КиМ остати само пола милиона људи". Министар одбране Милош Вучевић каже "Ситуација на Космету може да експлодира сваког тренутка". "Златну палму" добила француска редитељка Жистин Трије "Једно тело, један суд и једна жена".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa