Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Насловне стране за 1. јуни 2023.

Насловне стране за 1. јуни 2023.

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак, 1. јун 2023, пишу о стању на северу Косова и предстојећем протесту "Србија против насиља" у Београду.

АЛО - Косовски премијер Аљбин Курти упутио поруку "Срби, марш са Косова или ћете на робију". Невреме опустошило западну Србију, грађани кажу "Молимо бога да престане ова киша".

БЛИЦ - "Ледени третман за Куртија", о ставовима званичника САД и Француске због стања на северу Косова. "Постали смо партнери највећих светских играча", каже директор Телекома Србија Владимир Лучић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Пуцали су отпозади, истрајаћемо", каже Србин рањен у понедељак у Звечану у сукобу локалног становништва с међународним и косовским снагама. "Паклица цигарета иде и до 600 динара", о новом поскупљењу цигарета од јула.

ДАНАС - "Прстен око Андрићевог венца", о најави петог протеста "Србија против насиља" у суботу у центру Београда. "Куповна немоћ у Србији све већа", о платежној способности грађана.

ИНФОРМЕР - Анализа угледног кинеског војног експерта "Нато хоће да изазове нови рат на Космету". Уз низ увредљивих квалификација лист пише да Курти прети "Срби идите са Косова!" Пише да прети и Дмитриј Медведев "Убићемо британског премијера".

КУРИР - Под насловом "Удар на Куртија" о казнама због изазивања насиља на Космету. О пресуди Хашког трибунала "Френкију и Станишићу по 15 година робије".

НОВА - "Протест против насиља у суботу", о петом протесту "Србија против насиља" у центру Београда. "Био сам изложен увредама и терору већине", каже посланик Народне странке Синиша Ковачевић о оставци у скупштинском Одбору за културу и информисање.

ПОЛИТИКА - "Албанци се спремају за 'марш на север'", о стању на северу Косова. "Сваког дана 13 особа у Србији умре због рака плућа", поводом Светског дана без дуванског дима.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Раздор због Косова "Америка штити Србе, Немачка Куртија". Путин на удару "Хиљаде легионара крећу на Москву!"
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa