Инфо

1. јун 2023.1. јун 2023.
Стање на путевима Србије

Стање на путевима Србије

Ауто-пут Е-70, због задржавања теретних моторних возила на граничном прелазу Батровци, формирана колона теретних моторних возила у зауставној и возној саобраћајној траци, у смеру ка Батровцима.

На наплатној станици Адашевци обустављен је саобраћај за теретна моторна возила. Јавност ће бити благовремено обавештена о нормализацији саобраћаја.

На деоници Шaбaц - Нaкучaни, у насељеним местима Зaблaћe и Гoрњa Врaњскa, услед повлачења воде која се претходно излила на коловоз, нормализован саобраћај.

Волујац - Накучани, нормализација саобраћаја након обуставе због изливања реке Добраве.

Кучево – Петровац на Млави, поддеоница Мелница - Кучајна - обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији коловоза, од 05.06. до 01.11.2023. г. Алтернативни путни правац:
-Транзит, из правца Кучева ка Петровцу на Млави, Кучево – Салаковац – Петровац на Млави – Жагубица.
-путнички саобраћај: Петровац на Млави – Рановац – Аљудово – Раброво - Кучево.

Ауто-пут Е-75, петља Бујановац Југ - петља Прешево - радови на уградњи дилатације на мосту преко реке Моравице, до 15.06.2023. За саобраћај су затворене возна и зауставна трака на десној страни конструкције моста, саобраћај се одвија претицајном траком из смера Ниша ка Прешеву.

У Панчеву - радови на санацији горњег строја надвожњака од 05.06.2023. године, уз наизменично пропуштање возила регулисано семафорима, по фазама, у дужинама од 100 и 200 метара.

Aуто-пут Е-75, петља Бубањ Поток - петља Ласта, смер ка Београду, до 05.06.2023, до 17ч, због радова на изградњи оптичког кабла за саобраћај затворена крајња десна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија возном и претицајном

Ауто-пут Е-75, зона петље Водањ, измењен режим саобраћаја због радова на санацији надвожњака до 25.06.2023. Саобраћај се одвија зауставним саобраћајним тракама оба смера, док је претицајна и возна саобраћајна трака затворена за саобраћај.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
ГП

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa