Инфо

16. јул 2018.16. јул 2018.
Пријем за шампионе

Пријем за шампионе

Током маја шабачки Мачевалачки клуб "Церски јунаци 1914" остварио је запажене резултате на државном Првенству Србије, о чему сте читали у нашем листу. За стручни штаб и део такмичара данас је у Градској кући уприличен пријем. Члан Градског већа Божидар Катић и председник Туристичке организације Шапца Срђан Митрашиновић угостили су младе шампионе: Луку Ранковића, Луку Максимовића, Анђелину Ђорђевић и Нину Мићовић, као и тренереа Владана Ранковића.
-Поносни смо увек када угостимо шампионе, није битно у којој области. Поносан сам на младе шампионе у мачевању јер су кренули од нуле, клуб је недавно основан, а већ је јако успешан, они су доказ да се радом и трудом може постићи - рекао је Катић.
-Ови млади људи су за кратко време постигли много, не само да су свој клуб подигли високо, већ су у Шабац донели мачевање, довели међународна такмичења, учинили да овај стари спорт у свету, у нашем граду нови, постане, за кратко време врло популаран. Што се мене тиче, још важније од медаља су другарства која они развијају, негују, здрав живот и то је најважније у овом узрасту - додао је Митрашиновић.
-Овог пролећа смо одбранили екипну титулу, Лука Ранковић је поново шампион у флорету, имамо још медаља са државног, све су бољи такмичари у свим старосним категоријама, доводимо међународна такмичења и наредне године у Шабац, тако да напредујемо брже него што смо планирали и велики удео у томе има помоћ нашег града - рекао је Ранковић Владан, председник и тренер МК "Церски јунаци 1914".

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa