Инфо

18. септембар 2023.18. сеп 2023.
Бета

Бета

Насловне стране за понедељак, 18. септембар 2023.

Београдски дневни листови на насловним странама издања за понедељак, 18. септембар, пишу о разним темама, наводи агенција Бета.

БЛИЦ - "Погледај је у очи ако смеш" - суђење Мики Алексићу за силовање а сведочиће Милена Радуловић која га је пријавила. Листе пише и о новом систему путовања у земље ЕУ од средине 2024. године.
ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Насиље над језиком, увод у насиље над човеком" - рекао патријарх Порфирије на Вуковом сабору. Лист преноси и изјаву Николе Грбића који је са одбојкашком репрезентацијом Пољске освојио златну медаљу на европском првенству да је титула дар покојном оцу.

ДАНАС - "Санкције Вулину запечатиле каријеру" - о наговештеном смењивању Александра Вулина са места директора БИА. Лист пише и да је "Београд у конфронтацији са свим суседима".

НОВА - "Истрага 120 дана" истражује "очигледну ствар" и утврђује ко је крив што је директор београдске полиције Веско Милић показао убицин списак деце. Лист пише и да је загађивачима вода држава опростила 100 милиона евра.

ПОЛИТИКА - "Једна колона множи, али и дели опозицију" - да ли ће "глас више" бити главна предизборна платформа. Лист о завршеном Вуковом сабору пише: "Кроз језиик чувамо свој идентитет".
ГП

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa