Инфо

22. септембар 2023.22. сеп 2023.
Радови на асфалтирању деоница пута у дужини од 1100 метара(Фото: Глас Подриња)

Радови на асфалтирању деоница пута у дужини од 1100 метара(Фото: Глас Подриња)

Асфалтирање пута у Букору

У Букору у току су радови на асфалтирању деоница пута у дужини од 1100 метара. Како је истакнуто приликом обиласка радова у вредности од 10,6 милиона динара у свим деловима града ради се на путној инфраструктури.
Фото: Глас Подриња

-Све оно што смо обећали мештанима смо урадили, те се надамо да ће асфалтиран пут бити од значаја за становнике Букора, како би лакше долазили до својих имања. Такође, имаће бољу путну везу са општинама Владимирци и Коцељева- нагласио је градоначелник Шапца др Александар Пајић и додао да временске прилике погодују радовима, те да су планирани радови у Варни, Касарским Ливадама, Јевремовац.

-По завршетку вашара биће урађена и Савска улица и Шапцу. Верујем да ће она бити једна од најлепших улица у граду. Започињемо и са монтажом међународног путничког пристаништа. Захваљујемо се мештанима Букора, али и свих других МЗ на стрпљењу, сарадњи и подршци. Настављамо са радовима у свим деловима Града Шапца.

Млади остају на селу


Иако је село Букор територијално најудаљеније од градског језгра велики број мештана је одлучило да остане на својим имањима. Како је нагласио Марко Товаровић да у селу живи око 100 деце узраста до 15 година.

-Имамо велики број породица са троје и четворо деце, те нам је пут био потребан. Многе друге ствари су урађњене у протекле три године које су нам значиле. Не само путеви, већ и Дом културе, школа. Велику захвалност дугујемо градској управи, градоначелнику – додао је Товаровић.
Фото: Глас Подриња
М. Ж.

Најновији број

30. новембар 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa