Инфо

2. октобар 2023.2. окт 2023.
Нових 2.130 метара асфалта (Фото: Глас Подриња)

Нових 2.130 метара асфалта (Фото: Глас Подриња)

Више од два километра новог асфалта у Варни

Радови на асфалтирању улица у сеоским месним заједницама настављени су у Варни. Ово село добило је асфалт у шест улица, у укупној дужини 2.130 метара. Вредност радова је око 25 милиона динара.


Милан Лончар (Фото: Глас Подриња)


-Ово је највећа инвестиција у Варни у последњих 15-20 година. Једна деоница која је асфалтирана у дужини од око километар је изузетно значајна. Спаја два дела села. Биће много лакши пролаз пољопривредној механизацији, али и свим мештанима. Комплетан асфалт који је урађен повезује најмање 60-70 домаћинстава и од изузетног је значаја, рекао је председник Савета Месне заједнице Варна Милан Лончар и захвалио се свима који су омогућили реализацију ове инвестиције.


Милан Зекић, Милан Лончар и Александар Пајић (Фото: Глас Подриња)


Милан Зекић је захвалио Градској управи, директору ЈП "Инфаструктура Саши Максимовићу, координатору сектора за путеве Небојши Стојићевићу, и директору Електродистрибуције Шабац Дејану Јовановићу.

Инвестиција вредна 25 милиона динара (Фото: Глас Подриња)


-Месној заједници и свим њеним мештанима много значе ови радови. Верујемо да ћемо следеће године наставити, остало је још три километра да би се урадили сви сокаци. Урађен је и далековод. Још треба да нам се реши питање воде и градског превоза, рекао је Милан Зекић из Савета МЗ Варна.



Урађени је потпуно нови асфалт у првом и другом делу Хајдук Станкове улице, улици Николе Тесле, Лазе Лазаревића, Милунке Савић, а проширена је Поцерска улица. Када се зброји са претходним километрима ова локална власт урадила је укупно 112 километара асфалта.

Александар Пајић (Фото: Глас Подриња)


-Урадили смо укупно 112 километара и ниједан једини динар нисмо узели од наших суграђана и то је разлика између претходног и садашњег времена. Надамо се да ћемо имати могућност да наставимо са оваквом политиком. План је да у наредне четири године урадимо нових 150 километара путне инфраструктуре, превасходно на сеоском, али и на градском подручју. Тренутно радимо и на Савској улици која ће добити потпуно нов изглед. Одавде идемо у Поцерски Метковић, радимо у Рибарима, Петловачи. Користимо лепо време да урадимо што више. То није ништа ново и ми овако радимо већ три године, рекао је градоначелник Шапца Александар Пајић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa