Инфо

8. октобар 2023.8. окт 2023.
Много разлога за радост (фото: Глас Подриња)

Много разлога за радост (фото: Глас Подриња)

Мачва у врху табеле, следи Дубочица

Након десет одиграних кола, односно трећине регуларног дела сезоне Мачва је на високој другој позицији Прве лиге, уз меч више и једнак бодовни салдо као и Смедерево. Бележи низ од осам мечева без пораза. Након ремија у Београду, против Радничког, 1:1, Мачва је игром заслужила сва три бода, међутим домаћи су успели да изјендаче.

До сада Мачва је остварила четири победе, уз пет ремија и један пораз. ОФК Београд је већ убедљиво на врху са девет бодова више и већ је близу првог места на крају регуларног дела.

Низ од осам мечева без пораза (фото: Глас Подриња)


-Отворили смо је добро, повели 1:0 и имали још пар ситуација да утакмицу решимо прво полувреме и поведемо 2:0. Друго полувреме смо дали гол за 2:0 у 50. минуту, где би утакмица била решена, али је гол поништен због наводне офсајд ситуације, где сви људи који су гледали пренос утакмице на интернету кажу да нема говора о недозвољеној позицији. Имали смо и стативу где нам је фалило и мало среће, да преломимо утакмицу у нашу корист. Како то обично буде, уследила је казна и примамо гол после аут ситуације и евро-гола - нагласио је тренер Иван Куртушић за страницу ФК Мачва.

У наредном колу Мачву очекује госотовање амбициозног новајлије из Лесковца. Дубочица има изванредне услове, важили су и з апотенцијално изненађење у борби за Супер лигу. Након четири меча без победе Дубочица је победила Вршац и прекинула лош низ. Истовремено Дубочица је трећи гост Прве лиге, у четири меча је непоражена, а забележила је и победу против Графичара.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa