Инфо

28. јул 2018.28. јул 2018.
У Београду убијен адвокат Миша Огњановић

У Београду убијен адвокат Миша Огњановић

Познати београдски адвокат Драгослав Огњановић убијен је вечерас у Новом Београду, а његов син је рањен али није животно угрожен, потврдило је Министарство унутрашњих послова Србије.
Полиција интензивно трага за особом која је у Улици Антифашистичке борбе испред броја 45 убила адвоката Драгослава Огњановића, а његовог 26-годишњег сина ранила у руку, изјавио је начелник Управе криминалистичке полиције Дејан Ковачевић.
Он је у писаној изјави достављеној медијима рекао да су на лице места одмах по пријави упућени инспекори криминалистичке полиције који тренутно обављају увиђај, а у потрази за починиоцем ангажоване су и друге јединице полиције.
"Припадници МУП-а у сарадњи са надлежним тужилаштвом предузимају све неопходне мере и радње како би оај случај био што пре решен, а починилац кривичног дела ухапшен", рекао је Ковачевић.
Телевизија Н1 јавила је да је полиција одмах после пуцњаве почела потеру за нападачима, те да је проглашена акција "Вихор" у којој се заустављају и претресају сва сумњива возила и пролазници.
Огњановић је био у правном тиму Луке Бојовића, један од бранилаца Слободана Милошевића пред Хашким трибуналом, а био је и бранилац Ђорђа Прелића, једног од оптужених у случају убиства Бриса Татона.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa