Инфо

30. новембар 2023.30. нов 2023.
Глас Подриња

Глас Подриња

На Летњиковцу урађен асфалт, пешачка стаза и улична расвета

На Летњиковцу су урађене три улице укупне дужине 7 стотина метарa, пешачка стаза и улична расвета. Град Шабац је за ове радове издвојио више од 24 милиона динара.
Улица Исидоре Секулић/Глас Подриња

- Урадили смо улицу Исидоре Секулић (450 метара), као и улице Мите Ценића и Јована Павловића (250 метара). Такође, урадили смо и тротоаре у улици Крсте Смиљанића дужине једног километра, ширине 1 и по метар. Мештани су заслужили како улагање како у путну инфраструктуру, тако и све остале садржаје који су им потребни за квалитетан живот. Битно нам је да свака наша изговорена реч има тежину и да се трудимо да испунимо све оно што смо обећали, каже др Александар Пајић, председник Привременог органа града Шапца.
Глас Подриња

Радови су од великог значаја за мештане МЗ Летњиковац.
- Наша МЗ у великој мери заостаје за другим градским заједницама у Шапцу. Међутим, сада је другачије. Урађен је асфалт, километар и сто метара тротоара и улична расвета око једног километра. Припремили смо пројекат за канализацију четрдесет улица тако да се полако приближавамо градским месним заједницама, каже Миодраг Игњатовић, председник МЗ Летњиковац.
Миодраг Игњатовић, председник МЗ Летњиковац/Глас Подриња

М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa