Инфо

2. децембар 2023.2. дец 2023.
Pixabay

Pixabay

Предизборна кампања у фокусу медија

Београдски дневни листови на насловним странама издања од суботе, 2. децембра, највише пишу о предизборној кампањи за изборе заказане за 17. децембар.

БЛИЦ - "Политичари се на Тиктоку боре за гласове младих", пише лист. "Симићи праве мед а Бирташевићи гаје воће на 10 хектара", о кандидатима за "Најдомаћина 2023.".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића са међународне конференције о климатским променама у Дубаиу "Како да се боримо за климу док се ратује?!".

ДАНАС - "Случај Микетић: Секс, БИА, лажи и одговорност", пише лист." Тужилаштво не реагује на аферу у кол центру СНС-а", пише лист.

НОВА - "Само на храну оде једна плата", о цени основних животних намирница. "'Жмуре' на фалисфикате потписа да би освојили што више мандата", пише лист.

ПОЛИТИКА - "Бићемо највеће изненађење 17. децембра", рекао је лидер Социјалдемократске странке Борис Тадић који на изборе излази у коалцији са покретом "Отете бебе" и странком Доста је било Саше Радуловића. "Очекујем двоцифрен резултат на изборима", рекао је лидер Покрета ове краљевине Србије Војислав Михаиловић чија странка са Новом Демократском странком Србије чини коалицју НАДА.
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa