Инфо

11. децембар 2023.11. дец 2023.
Библиотека шабачка

Библиотека шабачка

Трибина „Породица иза огледала“ у Библиотеци шабачкој

У среду, 13. децембра у 18 часова у Дворани „Винавер“ у Анексу биће одржана трибина „Породица иза огледала“. О традиционалном и савременом схватању породице говориће Оливера Милутиновић, психолог (Основна школа „Николај Велимировић“) и Никола Ковачевић, свештеник Саборног храма у Шапцу.

-На основу вишегодишњег искуства у раду, учесници трибине ће говорити о променама у схватању породице, затим, како животни стандард, еманципација жена, а посебно медији утичу на стварање нових породичних вредности. Трибине и предавања на тему породице, породичних односа и васпитања деце и младих реализују се у Библиотеци шабачкој већ годинама, а на предлог и захтев читалаца - истичу из Библиотеке шабачке и додају да ће учесници трибине „Породица иза огледала“ говориће и о изазовима са којима се родитељи готово свакодневно суочавају.

-Говориће о њиховим несигурностима и страху од грешке, као и чињеници да је данашњем човеку живот технички олакшан, али је истовремено постао усамљен и несрећан што се првенствено одражава на породицу. Посебан сегмент ће бити посвећен томе да се родитељима укаже на које све начине могу утицати на своју децу, како да поставе границе и припреме их за реалан свет.

Модератор програма је Кристина Алексић, уредница културних програма у Библиотеци шабачкој.
Г.П.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa