Инфо

15. децембар 2023.15. дец 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Савремена библиотека за децу и младе

Набавком и инсталирањем опреме у Библиотеци „Милован Глишић“ од 4. до 13. децембра завршен је пројекат техничког опремања дечијег одељења библиотеке које је финансирало Министарство културе Републике Србије у области библиотечко-информационе делатности у износу од 500.000,00 динара, објавила је Библиотека "Милован Глишић" Љубовија, а преноси Љубовија.инфо.

Набављена су три рачунара, два лап-топа, један штампач, интерактивна табла и један пројектор са електричним платном са даљинским управљачем.

Пројекат „Техничко опремање Дечијег одељења: Савремена библиотека за децу и младе”, има за циљ осавремењавање библиотечког пословања ради што квалитетнијег и ефикаснијег пружања услуга најмлађим корисницима. Један од циљева овог пројекта је да применом модерне технологије у дечијем стваралаштву, подстакнемо децу и младе да увиде и решавају проблеме на нов и конструктиван начин користећи књигу и читање као незаобилазни елемент људског стваралаштва, образовања и културе. Циљне групе су деца предшколског узраста, ученици основне и средње школе и остали млади корисници.


Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa