Инфо

21. децембар 2023.21. дец 2023.
Зеленовић изгубио власт у својој улици, а жели да влада градом и државом

Зеленовић изгубио власт у својој улици, а жели да влада градом и државом

"Небојша Зеленовић својом политичком опцијом покушава да оспори изборни процес, како у граду, тако и на републици", оценио је носилац листе "Александар Вучић- Шабац не сме да стане" Александар Пајић.

-Стварају бунт да би оправдали свој пораз. Циљ није залагање за демократију, већ да прикрију пораз и крах своје политике.

Неоснованим тврдњама као нпр. велики број неправилности, велики број лица која нису имала прилику да гласају и итд. без иједног доказа покушава да подигне тензију међу грађанима и изазове немире и нереде. Све је то део кореографије губитника, који више не влада ни собом, а желео би да влада градом и државом. Они би недемократски да прекроје изборе грађана на недемократски насилан начин, јер немају конкретне аргументе.

Да би скренуо пажњу са дебакла, срамоте и неуспеха на изборима у Шапцу, он потпирује на дизање буна, како би се лажима и преваром домогао власти. Симбол његове владавине је застарелост поступка за ненаменско трошење пет милиона евра и дугови у које је као у живо блато увлачио Шабац.

Зеленовић сада нема избора, јер су грађани показали оловком шта је њихов избор. Прво победи у својој улици, па онда размишљај о граду и републици- рекао је Пајић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa