Инфо

23. децембар 2023.23. дец 2023.
Б. Лагунџић (фото: Кајакашки савез Србије))

Б. Лагунџић (фото: Кајакашки савез Србије))

Лагунџић: Верујем да ћу остварити циљеве у 2024. години

Кајакашку годину у Шапцу обележио је Бранко Лагунџић, дебијем на Светском сениорском првенству, а био је на секунду далеко од бронзане медаље на Светском и Европском првнеству за млађе сениоре у Португалу и Италији. Бранко је олимпијски кандидат и има прилику да се пласира на Игре у Паризу.

Година 2023. година пробоја (фото: фб профил Бранка Лагунџића)


Квалификације су у Сегедину 8. и 9. маја, али без обзира на резултат то неће бити једини изазови на међународној сцени за кајакаша Зорке.

Главни фокус у следећој години су ми прво национално изборно такмичење у априлу где треба да потврдим свој квалитет. После тога као главни циљ су европске Олимпијске доквалификације почетком маја где прва два места воде у Париз на Олимпјске игре. Такође поред тога, фокусирам се на Европско и Светско првенство за сениоре до 23. године, где ћу покушати да се попнем бар један степеник више у односу на 2023. годину.

Зима није довољно топла овде да би могли кајакаши тренирати, те су вишенедељне припреме у пределима са повољнијим временом.

Тренер У. Павловић и Б. Лагунџић (фото: фб профил Бранка Лагунџића)


-Тренутно сам се вратио са припрема из Португала и веома сам задовољан. Очекују ме још једне зимске припреме и главни фокус ми је да одржим континуитет тренинга и сигурно верујем да ћу све циљеве испунити у 2024. години.

Пауза је за празнике, а потом следи ново путовање и напоран рад.

Пожелео свим читаоцима срећне новогодишње и божићне празнике, пуно здравља и да испуне своје циљеве у 2024. години
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa