Инфо

6. јануар 2024.6. јан 2024.
RIVERAinfo

RIVERAinfo

У Љубовији завршен 22. Новогодишњи турнир у малом фудбалу

Традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу у Љубовији завршен је у петак финалном утакмицом између две љубовијске екипе, ПТР Спасојевић и ФК Младост Узовница.

Након регуларног тока резултат је остао нерешен 2:2, а победника 22. по реду турнира одлучили су пенали. Успешнија је била екипа ФК Младост Узовница и они су, поред пехара, добили и новчану награду у износу од 200.000 динара. Друго место, пехар и награда од 70.000 динара припало је екипи ПТР Спасојевић, а треће место, пехар и 30.000 динара екипи Корунд Милићи.

Награде је уручио председник Привременог органа општине Љубовија Милан Јовановић, а награђени су и најбољи играчи турнира, којима је награде предао председник ФК Дрина из Љубовије Мирослав Јаковљевић.

На полувремену финалне утакмице, организатори су уручили захвалнице појединцима и установама које су дале допринос у организацији Новогодишњег турнира. Турнир је организован у пет категорија, петлићи, пионири, кадети, омладинци и сениори и за прва три места у свакој категорији обезбеђене су новчане награде.

Организатор Новогодишњег турнира је Фудбалски клуб Дрина у сарадњи са Фудбалским клубом Селанац, а генерални покровитељ је Општина Љубовија.
RIVERAinfo

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa