Инфо

8. август 2018.8. авг 2018.
Аничић, Пулетић и Марић

Аничић, Пулетић и Марић

Бољи од резултата

Предстојећи дуел "Мачве" и "Војводине", на данашњој конференцији за медије, тренер Мачве Драган Аничић, окарактерисао је као меч два тима која су прижила више него што резултати показују. Истиче да је "Војводина" именом изазов, али да нема фаворита у суботу и да свакако тим иде на три бода.
-Претходне сезоне смо били егал у обе утакмице, чак и бољи у Шапцу. Мислим да можемо против њих, иако су много променили састав, не значи да нису квалитетни. Нажалост, табела за утисак на терену не постоји, већ само за резултат. Они сигурно имају притисак, али га имамо и ми, не због лошег салда, већ што је притисак увек пожељан и присутан. Имамо проблема са повредом Јевтића, Тошић ће дуже одсуствовати, а остали би требало да буду спремни - рекао је Аничић.
-Биће ово мој деби пред шабачком публиком у дресу "Мачве". Биће тешка утакмица, очекује нас јак и мотивисан ривал, али мотива ни нама неће недостајати. Желимо три бода и мислим да имамо квалитет неопходан за њих, терен ће то потврдити или демантовати - истакло је најновије појачање "Мачве", леви бек, Славко Марић.
Утакмица против "Војводине" почиње у суботу од 20 часова, а билетарнице су отворене од 18 сати.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa