Инфо

6. фебруар 2024.6. феб 2024.
Фото: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић

Фото: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић

148 година "Црвеног крста" у Србији обележено и у Богатићу

Поводом обележавања 148 година од оснивања "Црвеног крста" у Србији, ова организација у Богатићу је поставила штанд испред зграде Скупштине општине Богатић. Том приликом грађанима су указала на значај давања крви и чувања личног здравља.

Штанд је посетио и председник општине Богатић Милан Дамњановић. Истакао је да ће и убудуће наставити да подржавају рад "Црвеног крста".

Фото: Милан Дамњановић, Председник Општине Богатић


-Стил живота пресудан је за његов квалитет и зато је веома важно водити здрав живот. Често то заборављамо, јер смо суочени са брзим темпом, али координаторка "Црвеног крста" Јелена Николић и волонтери нас често оваквим активностима потсећају колико је важно имати здраве навике и редовно донирати драгоцену течност. Наша општина је једна од најистакнутијих у Србији када је реч о броју скупљених јединица крви и веома сам поносан на ове људе који све ово раде са много воље, љубави и посвећености. Пролазници су могли преконтролисати притисак и шећер. Наставићемо да подржавамо рад "Црвеног крста" и позивамо грађане да дају свој допринос, јер 5 минута нашег живота може да сачува нечији живот, рекао је Дамњановић.
Глас Подриња

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa