Инфо

25. фебруар 2024.25. феб 2024.
Image by Pexels from Pixabay

Image by Pexels from Pixabay

Важно гостовање у Љигу

Омладински кошаркашки клуб "Шабац", мушка сениорска екипа, гостује у Љигу у недељу од 18 часова, где их у дербију кола очекује домаћи Бабајић. Иако су Шапчани лидери уз максималан учинак, овај дуел је дерби чији исход може одредити и бодове које ће изабранци Предрага Мушицког пренети у наредну фазу.

Уз ОКК Шабац у наредну фазу ће или Бабајић или лознички Апач. Само теоретске шансе још има Раднички Ваљево. Према пропозицијама, у наредну фазу се преносе бодови освојени против екипа из исте групе. Бабајић у случају победе вечерас практично осигурава друго место, али и отежава ситуацију Шапцу, јер ће уместо максималног учинка, пренети победу и пораз у следећу фазу.

У случају да ОКК Шабац настави низ, најпре у Љигу, Бабајић ће бити удаљен од наредне фазе, а потом и 9. марта против Апача "чивијаши" славе, сигуран је максималан учинак на старту друге фазе.

Нема дилеме да ће у наредној фази ОКК Шабац и Бабајић/Апача укрстити копља са Севојном и Студентом из Бајине Баште. Шапачни ће играти двомече против Севојничана и Башчана. У ДРЛ Запад 2 већ траје плеј оф, издвојио се Нови Пазар на врху, а прати га Смедерево.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa