Инфо

8. март 2024.8. мар 2024.
Три бода у фокусу против Металца (фото: Глас Подриња - Д. Б.)

Три бода у фокусу против Металца (фото: Глас Подриња - Д. Б.)

Мачва пред Металац: Циљ су три бода, кризе игре нема, само кризе резултата

Иако у Мачви нису задовољни са једним освојеним бодом у три пролећна кола, истичу да је екипа у резултатској кризи, али не и кризи игре, те очекују да већ против Металца црвено-црни забележе прву победу и врате се у плеј оф трку.

М. Новаковић и У. Савковић (фото: Глас Подриња - Д. Б.)


Металац у фокусу има борбу за опстанак, али још није одустао ни од плеј офа и у Шабац долази такође са амбицијама позитивног исхода.

-Одличан тим, имају неколико одличних фудалера и екипа која је квалитетом изнад позиције коју заузима. Нама је неопходна већа смиреност на лопти и већи фокус пред противничким голом. Напредујемо из меча у меч игром и време је да се то покаже кроз резултате. Позивам публику да нас подржи, то нам је сада изузетно важно - рекао је првотимац Мартин Новаковић.

Д. Костић (фото: Глас Подриња - Д. Б.)


У дуелу против Милановчана тренер Глушица не може да рачуна на капитена Ристивојевића и Владимира Мијаиловића, обојица су под суспензијом након црвеног, односно још једног жутог картона.

-Нема разлога за било какав страх. Ми не играмо лоше, само реализацију морамо да поправимо. У Ужицу смо имали две стотпостотне шансе при резултату 0:0 када је меч могао да оде у другачијем смеру. Против Инђије смо имали предност и нисмо били надиграни. Уз мало среће и концентрације сигуран сам да долазе и бољи резултати - нагласио је члан стручног штаба Драгослав Костић.

Дуел Мачве и Металца је заказан за недељу, од 17 часова на стадиону Мачве.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa