Инфо

22. март 2024.22. мар 2024.
Бета

Бета

Насловне стране за петак, 22. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања од петка, 22. марта пишу о политичким дешавањима у Србији и учешћу председника Србије Александра Вучића на самиту о нуклеарној енергији у Бриселу, преноси Бета.

БЛИЦ - "Девојчице све млађе конзумирају алкохол", о истраживању националног института "Батут". Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића, са самита о нуклеарној енергије у Бриселу, у тексту под насловом: "Србији потребна бар четири мања реактора".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића, са самита о нуклеарној енергији у Бриселу, у тексту под насловом:"Хоћемо 4 модуларна нуклеарна реактора". "Ако угрозимо екологију, ни грам литијума нећемо продати", казала је главна заступница компаније "Рио Тинто" у Србији Маријанти Бабић.

ДАНАС - "СНС показао да не жели разговор са опозицијом", пише лист о недавној седници скупштине Србије. "Вучевић и даље фаворит за премијера", пише лист о потенцијалним кандидатима за мандатара за састав нове владе Србије.

НОВА - "Напредњаци би да иду на локалне изборе 11. августа", пише лист. "Државо, хитно нам је потребна Тиршова 2", пише лист.

ПОЛИТИКА - Лист преноси изјаву председника Србије Александра Вучића, са самита о нуклеарној енергији у Бриселу, у тексту под насловом: "Нуклеарна енергија повећава стопе раста"."Београд од Москве очекује конкретну помоћ", о посети Русији министра спољних послова Србије у техничком мандату Ивице Дачића.
Извор: Бета

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa