Инфо

23. март 2024.23. мар 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за суботу 23. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 23. март пишу о терористичком нападу у Москви, о продаји хотела "Југославија" у Београду, и о другим темама.

БЛИЦ - О одлуци новосадског Центра за социјални рад "Ани Михаљици враћена деца". Изјава амбасадора Велике Британије у Србији Едварда Фергусона "Модел северне Ирске као могуће решење за компромис на Косову".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о терористичком нападу у Москви "На концерту усмрћено најмање 12 особа".

ДАНАС - "Полиција ни за време Милошевића није улазила у Скупштину", о тврдњи странака опозиције да је присуство полиције у сали парламента озваничило полицијску државу. Лидер странке Србија Центар Здравко Понош сматра да "Председник сузбија корупцију у клозету".

НОВА - Интервју са подпредседником Народног покрета Србије Бориславом Новаковићем "Чека нас криза ако Ана Брнабић буде део сукоба, а не компромиса". Лист наводи да је компанија "Мy инвестмент" била једини учесник јавне лицитације у тексту "'Миленијум тим' купио хотел 'Југославију' за 27 милиона евра".

ПОЛИТИКА - "Више десетина мртвих у концертној дворани", о терористичком нападу у Москви. Интервју са директором "Рострудничества" Јевгенијем Примаковим "Забринути смо због тешке ситуације у којој се налази Вучић".
Агенција Бета

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa