Инфо

24. март 2024.24. мар 2024.
Ј. Јовановић (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Ј. Јовановић (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Медицинар сан претворио у јаву

Пред старт сезоне амбиције Медицинара биле су место у средини табеле, сигуран опстанак и даља афирмација рукометашица из сопственог погона које су ослонац тима већ неколико сезона. Плеј оф је био сан о којем се није говорило, али јесте сањало и на крају су девојке то досањале.

Резултати превазишли очекивања (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


Медицинар је изборио плеј оф, други пут у претходне три сезоне, али сада са још млађом екипом него у сезони 2021/2022. У 18 рунди Шапчанке су оствариле десет победа и осам пораза. Као највећа свакако се издваја она против Црвене Звезде, лидера и главног фаворита за титулу. Савладане су моћне Београђанке 28:27 у хали Зорка. Уз њих двострука победа над Бекаментом и тријумф над Наисом у Шапцу донелу су превагу.

Тешић увео Медицинар у плеј оф (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


У свим репрезентативним категоријама Медицинар има представнице, а по посети је трећи тим Супер лиге. Више гледалаца, према званичној статитици је у Аранђеловцу и Јагодини.

У полуфиналу плеј офа Медицинар ће играти против Црвене Звезде. Улагања и састав Београђанки говоре да би све осим титуле за њих био велики неуспех. Имају предност домаћег терена и улогу фаворита. Серије траје док један тим не оствари две победе.

Медицинар - Напредак 31:22 (14:13)

Психолоши тежак меч и близина успеха спутале су Медицинар у првом делу, али не у мери да допусте Напретку да стекне предност, већ је меч био егал. Других 30 минута су показали сигурност и напредак Шапчанки. Још у почетном делу периода Медицинар је стекао оетну предност и мирно утакмицу водио крају и жељеном резултату. Најефикаснија Јована Јовановић са осам погодака
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa