Инфо

24. март 2024.24. мар 2024.
председник Општине Богатић Милан Дамњановић (фото: зв. фб страница председника Општине Богатић)

председник Општине Богатић Милан Дамњановић (фото: зв. фб страница председника Општине Богатић)

Дамњановић: НАТО агресија злочин који не можемо ни опростити, ни заборавити

Поводом 25. годишице почетка НАТО агресије на СРЈ председник Општине Богатић нагласио је да се дани агресије никада неће и не могу заборавити.

- Да се никада не заборави! И не може се заборавити! 78 дана страха, неизвесности, болних статистика о жртвама, свакодневно ишчекивање престанка опасности и стрепња кад ће се сирена за узбуну изнова огласити, бујице суза на хиљаде породица које су остале без својих најмилијих, ујединиле су нас у жељи да сачувамо оно што је исконски наше. 78 дана пркоса, српског поноса, љубави према територији коју су насилно желели да нам узму, жеље да сачувамо светиње које и разрушене сведоче о вредности српског народа кроз историју.Тих 78 дана агресије, злочина од стране непријатеља који никада неће имати свест о светости Косова и Метохије, јер је то за њих само парче земље...баш тих 78 дана нам је изнова пробудило љубав према отаџбини - истакао је Милан Дамњановић на званичној фејсбук страници додајући да су Срби кроз историју описани смо као народ који опрашта, али не заборавља.

-Овај злочин над нашим народом не можемо ни опростити, ни заборавити! Наша земља се у међувремену изградила! Имамо и нове путеве, нове мостове, вртиће, споменике, болнице...али изгубљени животи никада се не могу надокнадити! Зато је важно ДА СЕ НИКАД НЕ ЗАБОРАВИ!
Г.П./зв. фб страница председника Општине Богатић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa