Инфо

24. март 2024.24. мар 2024.
М. Јовановић (фото: РК МП Еликсир)

М. Јовановић (фото: РК МП Еликсир)

Све води до нових окршаја против Партизана

Исход дербија у Београду практично је дао све одговоре по питању коначног пласмана у Супер лиги пред старт плеј офа и већ указао које серије следе у полуфиналу плеј офа. Већ је извесно да ће у једном полуфиналу играти Металопластика Елискир и Партизан, у другом Војводина и Динамо. Још само да математички све буде потврђено.

Другачији исход могао је довести Панчевце на позицију три два кола пре завршетка сезоне. Оставио би Металопластику у борби за прво место, но и уз тај учинак не би било реално прво место, јер би подразумевало да Војводина не освоји више од једног бода против Обилића и у Врању.

До краја су преостале још две рунде. Војводина је и теоретски прва, Металопластика друга. Партизан има бод више од Панчеваца, но до краја га очекују гостовање у Зрењанину и меч на домаћем терену против Дубочице. Да не би био други мора да киксира у једној од две утакмице где има улогу изразитог фаворита, док Панчево мора да савлада најпре Обилић на гостовању, а потом и победи Металопластику у последњем колу.

Партизан има бод више од Панчеваца, но до краја га очекују гостовање у Зрењанину и меч на домаћем терену против Дубочице. Да не би био други мора да киксира у једној од две утакмице где има улогу изразитог фаворита, док Панчево мора да савлада најпре Обилић на гостовању, а потом и победи Металопластику у последњем колу



Исти парови полуфинала били су и претходне сезоне, али уз важну разлику за Металопластику Елискир која ће сада имати предност домаћег терена у борби за финале са Партизаном.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa