Инфо

30. март 2024.30. мар 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 30. март

Београдски дневни листови на насловним странама издања за суботу, 30. март пишу о блокади рада Филозофског факултета у Новом Саду, наставку потраге за несталом двогодишњом девојчицом код Бора, и о другим темама.

БЛИЦ - Председник Србије Александар Вучић о политичкој ситуацији у земљи "Вучић: Косово 'кажњавају' иницијативом да их учлане у Савет Европе". О наставку потраге за двогодишњом девојчицом која је нестала код Бора "Ухапшен полицајац одавао тајне из истраге о несталој Данки!".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Тражиће од Србије и ратну одштету", изјава председника Србије Александра Вучића, поводом дешавања у Босни и Херцеговини током ратова деведесетих година прошлог века.

ДАНАС - Професор Департмана за физику у Новом Саду Миодраг Крмар о наступу председника Вучића на самиту о нуклеарној енергији у Бриселу "Нуклеарна енергија у земљи Грчића и печењаре". Професор Филозофског факултета у Београду Огњен Радоњић о блокади новосадског Филозофског факултета "У новом Саду видимо везу странке и фаланги".

НОВА - "СНС градитељство", о објекатима који се не користе за намене за које су изграђени. Интервју са професором и политичарем Владетом Јанковићем "Према јачима будите дрски, на зло уд'рите фронтално".

ПОЛИТИКА - "Реаговаћемо снажно, озбиљно и одговорно", изјава председника Србије Александра Вучића у обраћању јавности поводом ситуације у земљи. "Појачано обезбеђење Додика због претње хапшењем", о дешавањима у Републици Српској.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa