Инфо

2. април 2024.2. апр 2024.
Конференција за медије (фото: Глас Подриња)

Конференција за медије (фото: Глас Подриња)

Мачва: Респект за Нови Сад, али бодови остају у Шапцу

Мачва у среду дочекује Нови Сад у дуелу 28. кола Прве лиге Србије. Иако табела показује да је Мачва у предности, те да као домаћин има улогу апсолутног фаворита, у послдња два коал оба тима су забележила победе и под једнаким императивом, само из различитих разлога, дочекују дуел у Шапцу.

Н. Глушица


Нови Сад је био већ отписан, али су две победе у два претходна кола вратила "канаринце" у борбу за опстанак. Тренутно их предводи некадашњи тренер Мачве Дарко Тешовић. На другој страни Мачва је са две победе прескочила три тима и сада је у плеј оф зони.

Победа једина опција (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


-Долази нам млади и квалитетан тим, бољи него што су резултати ове сезоне показали. Изузетно поштујемо противника, али смо концентрисани на нас и нашу игру. Показали смо да можемо много и не размишљамо о било чему осим о победи сутра. Сви играчи су у тренажом процесу, немамо суспензија и очекујем да концентрисаном игром, уз подршку навијача, дођемо до изузетно важна три бода - истакао је тренер Мачве Немања Глушица.

Утакмица је заказана за 18 часова. Као и у претходном мечу у Шапцу, источна трибина ће бити отворена за све ученице и ученик узраста од петог до осмог разреда
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa