Инфо

4. април 2024.4. апр 2024.
Два одлучујућа кола (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Два одлучујућа кола (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)

Плеј оф у џепу, није далеко ни бараж

Мачва испуњена оптимизмом очекује последња два кола и црвено-црни имајуи велику прилику да се након две сезоне изборе за плеј оф. Још нису обезбедили позицију међу осам екипа, али све држе у својим рукама и могу се дефинисати као фаворити за пласман у јачу половину.

У недељу је Мачва гост Графичара. Београђани су такође у плеј оф зони, имају једнак број бодова као Мачва, деле исту амбицију и имају исти низ од три победе. Несумњиво да победник овог дуела већ може да размишља о плеј офу. Још своју шансу виде Колубара, Дубочица и Вршац.

Близу плеј офа - тренер Н. Глушица (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


Дубочица је у најслабијој форми у Лиги, не зна за победу од децембра. Ушитно је да ли је фаворит и против Металца на домаћем терену.Вршац гостује ОФК Београду у недељу и само победом остаје у конкуренцији. Можда делује као немогућа мисија, али наступи ОФК Београда у пролећном делу дају наду Вршцу. Колубара дочекује у дербију Смедерево, на домаћем терену и такође треба тријумф. Значајан је и војвођаснки дерби Радничког и Инђије.

Било како били, три од шест поменутих екипа ће играти у плеј офу, три у плеј ауту.

Тријумфи пут до снова (фото: Глас Подриња - Ј. Р.)


Може ли сезона бити бајковита?
Низ победа је Мачву довео на минус четири и од четвртог места, оног које води у бараж за Супер лигу. Управо Смедеревци су тренутно на њему. Победа у Београду и повољни исходи у Митровици и Лазаревцу би потпуно Шапчане укључили у борбу и за бараж места, посебно што је преостало још осам мечева до краја сезоне, односно у оптицају су 24 бода.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa