Инфо

9. април 2024.9. апр 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 9. април

Београдски дневни листови на насловним странама издања од уторка, 9. априла пишу о посети председника Србије Александра Вучића Француској и о потрази за телом двогодишње девојчице у околини Бора.

БЛИЦ - "Регистрација тротинета на струју кошта 2.060 динара", пише лист. О посети председника Србије Александра Вучића Француској у тексту под насловом:"Близу смо договор о куповини 12 'рафала'".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Вучић из Париза са препуним багажом", о посети председника Србије Александра Вучића Француској. "Доказа је напретек и ако се не нађе тело", пише лист о убиству и потрази за телом двогодишње девојчице из Бора.

ДАНАС - "Једном лекару батине а другом кафа из "АВ" шољице", рекла је, о инциденту у Каћу, заменица председника Демократске странке Драгана Ракић. "Време брише доказе о убиству девојчице Данке", о потрази за телом двогодишње девојчице из Бора.

НОВА - "Сви са свима, само да се сачува власт у Београду", о листи коалиције око Српске напредне странке за београдске изборе. "Сања Радојевић Шкодрић главна кандидаткиња за министарку здравља", пише лист.

ПОЛИТИКА - "Важни састанци и дочек уз највише почасти", о посети председника Србије Александра Вучића Француској. "Тело мале Данке Илић траже у Злотској реци и пећинама", о потрази за телом двогодишње девојчице из Бора.

КУРИР - Лист пише о сусрету двојице председника Емануела Макрона и Александра Вучића, под насловом "Нова снага".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Принцезу са круном спустили у гроб", сахрањена певачица Слађана Милошевић.

АЛО - "Стижу 'рафали'", Вучић у Паризу врло близу стратешког договора, пише лист.

ИНФОРМЕР - "Вучића у Паризу дочекали уз највише почасти", велико признање за нашу земљу, пише лист.
Бета

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa