Инфо

9. април 2024.9. апр 2024.
Близу циља (фото: ФК Мачва)

Близу циља (фото: ФК Мачва)

Мачва на корак од плеј офа

Мачва је близу плеј офа. Иако остаје жал за додатна два бода из Београда која су била близу, још Шапчани имају све у својим рукама по питању пласмана међу осам најбољих и прилику да исто обезбеде у великом дербију против великана српског и југословенског фудбала ОФК Београда. Меч у суботу биће пшоследњи Мачвин у регуларном делу сезоне пред седам рунди доигравања.



Мачва је тренутно на позицији шест са 41 бодом. Исто толико имају: Раднички (СМ), Графичар, Дубочица. Од помента четири тима три ће у плеј оф, један у плеј аут. Победа Мачви гарантује плеј оф, без обзира на друге резултате, а чак и бод или пораз не искључујe Шапчане. Уколико Графичар изгуби у Ужицу, Мачва је у плеј офу без обзира који исход суботњег меча.

Јесењи дуел ОФК Београда и Мачве остаје упамћен по голу из велике даљине Саше Марковића, као и сјајном голу Мартина Новаковића којим је Мачва стигла до предности. Последњи пут у Шапцу су Мачва и ОФК играли 2017. године када је шабачки тим славио 3:0.

Сви који купе улазницу добијају на поклон мајицу ФК Мачва, а и у овом дербију источна трибина ће бити отворена за све школарце, од првог до осмог разреда.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa