Инфо

17. април 2024.17. апр 2024.
Вредна победа за самопоуздање (фото: Д. Б.)

Вредна победа за самопоуздање (фото: Д. Б.)

Шабац надиграо Звезду

Шабац Еликсир - Ц. Звезда 12:11 (5:2, 4:2, 1:3, 2:4)

Неће победа у дербију унапредити Шабац на табели, али је значајна ињекција самопоуздања пред полуфинале. Побеђен је учесник групне фазе Лиге шампиона и четвртфиналиста Евро купа.

У ефикасном првом периоду, Шабац је показао много више, уз пет голова, имао је и један оквир гола, док је Звезда до голова дошла на индивидуални квалитет, без створених прилика.

Следи полуфинале плеј-офа (фото: Д. Б.)


Наставио је домаћин где је стао због сирене. Нова серија голова и већа свежина су дошли до изражаја. Није Шабац само играо боље, већ и лепше и ефикасније. У финишу Звезда ипак показује зашто је други фаворит Лиге и смањује минус.

Почело је лепо у трећем кварталу, голом Браћа, а потом домаћин, доминантан до тог тренутка, улази потпуно у контраритам. Звезда добија на самопоуздању, у Шабац улази несигурност. Три гола у низу Београђана потпуно их враћају у игру. Домаћи су се суочили са трећим искључењима Кораћа и Коптсева

Гол Станића је привремено зауставио налет, али је уследила нова серија. Приближила се Звезда на гол минуса. Мачић је постигао кључни гол два минута пре краја.

У суботу Шабац Еликсир гостује Вуковима, а овом победом је и математички осигурао пласман у плеј-оф нокаут фазу (полуфинале).
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa