Инфо

10. мај 2024.10. мај 2024.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Насловне стране за петак, 10. мај

Београдски дневни листови на насловним странама издања од петка, 10. маја пишу о посети кинеског председника Си Ђинпинга Београду, обележавању Дана Европе и избору НБА кошаркаша Николе Јокића, трећи пут, за најкориснијег играча те америчке лиге.

БЛИЦ - Лист пише да је посета кинеског председника Си Ђинпинга Београду сарадњу две државе подигла на највиши ниво, у тексту под насловом: "Све о заједници Србије и Кине". "Мењам овај трофеј за нови НБА прстен", рекао је кошаркаш Никола Јокић који је у НБА, трећи пут, проглашен за најкориснијег играча.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Сијевих шест тачака снажна потпора Србији", о посети кинеског председника Београду. Лист пише да је НБА кошаркаш Никола Јокић трећи пут проглашен за најкориснијег играча, у тексту под насловом: "Јокић уз Меџика и Бирда".

ДАНАС - "РЕМ крије кршење закона провладиних пропагандиста", пише лист. "Јокић трећи пут најкорсинији у НБА", о Јокићевом успеху.

НОВА - Лист пише да је колиција "Бирамо Београд" предала Градској изборној комисији листу за предстојеће изборе у тексту под насловом: "Лазовић: Власт попушта око 'миграције' бирача". "Стварно најбољи за историју", пише лист о Николи Јокићу.

ПОЛИТИКА - О обележавању Дана Европе у Београду у тексту под насловом: "Вучић: Србија остаје на европском путу". "Кина као шанса за производе наших пољопривредника", о сарадњи Кине и Србије.

КУРИР - "Издаја", Спајић признао: Никакав проблем немам да гласам за резолуцију о Сребреници. Лист пише о Николи Јокићу "Цар".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Драгану сам предосетила зло", исповест пријатељице убијеног домара из "Рибникара". Лист пише да је "Путин показао армију за велику офанзиву", на параду извео 150.000 војника.

ИНФОРМЕР - "Цела Кина прича о Вучићу и Србији", посета Си Ђинпинга ударна вест. Лист пише да је "Брена запослила сина као возача и телохранитеља".

АЛО - "Девојчица и даље у коми", након рушења рингишпила лекари се боре за живот детета. Лист пише о Црној Гори "Опет нож у леђа". И после Мила Милојко, Црногорци ће гласати за Резолуцију о Сребреници.
Бета

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa