Инфо

22. мај 2024.22. мај 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 22. мај

Београдски дневни листови на насловним странама издања за среду, 22. мај пишу о судару камиона и аутобуса код Обреновца, а баве се и дешавањима уочи избора, заказаних за 2. јун.

БЛИЦ - "Мало енглески, па мало песнице", о физичком сукобу двојице кошаркаша Партизана и Црвене звезде. Лист пише о саобраћајној несрећи код Обреновца у тексту под насловом: "Дрогирани камионџија се закуцао у аутобус, па бежао".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Курти неће ни 'С' од српског на Косову", пише лист о тамошњим дешавањима. Лист пише о саобраћајној несрећи код Обреновца у тексту под насловом "Дрогиран се закуцао у аутобус и убио возача".

ДАНАС - Лист пише да је иницијативу ФЕРКЕ за смену председника Србије Александра Вучића потписало 59 посланика у тексту под насловом "Покушај смене Вучића бар би подигао прашину". Лист пише да бираче на изборима 2. јуна могу да збуне и листе сличних назива, у тексту под насловом: "Крени - промени и Покрени - окрени није исто".

НОВА - "Камионџија ударио у аутобус, убио возача и повредио 21 путника", о саобраћајној несрећи код Обреновца. "СПЦ изградила лукс зграде, квадрат и до 5.000 евра", о станоградњи у центру Београда.
Бета

Најновији број

25. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa