Инфо

12. јун 2024.12. јун 2024.
Уручивање кључева (Фото: Глас Подриња)

Уручивање кључева (Фото: Глас Подриња)

Град уручио мотоцикл одељењу саобраћајне полиције

Град Шабац и Савет за координацију послова безбедости у саобраћају на путевима на територији града Шапца уручили су нов БМВ мотоцикл Одељењу саобраћајне полиције Полицијске управе Шабац. Кључеве су, начелнику Одељења саобраћајне полиције Миодрагу Андрићу, уручили градоначелник Града Шапца Александар Пајић и председник Савета и председник Скупштине Града Шапца Немања Пајић.


Миодраг Андрић (Фото: Глас Подриња)


-Полицијска управа у Шапцу добила је нов мотоцикл који ће умногоме олакшати рад полицијских службеника и допринети бољем стању безбедности на нашем подручју. Полицијски службеници саобраћајне полиције, уз помоћ свих расположивих техничких средстава, у које спада и овај мотоцикл вршиће предано контолу саобраћају на путевима и тиме подићи ниво безбедности свих учесника у саобраћају, рекао је Миодраг Андрић.

Фото: Глас Подриња


Одељење саобраћаје полиције сада има два мотора у свом возном парку. Тренутно има седам припадника полиције обучених за управљање овим возилима и биће упућена још три на обуку.

Фото: Глас Подриња


-Задовољство ми је што сам, заједно са председником Скупштине Града, уручио кључеве мотора саобраћајној полицији и Полицијској управи Града Шапца. Неколико година уназад ПУ Шабац има потребу за оваквим превозним средством, како би лакше и безбедије контролисала саобраћај и управљала саобраћајним гужвама и саобраћајним редом у граду. Вредност возила је три милиона динара, а средства смо обезбедили преко пројекта који смо заједно са Саветом за координацију послова безбедности саобраћаја одвојили у буџету, а то је новац од казни које се наплаћају и који се делом слива у градски буџет. Верујемо да је ово добра инвестиција и да ће наши суграђани бити безбеднији, рекао је градоначелник Пајић.
М.М.

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa