Инфо

15. јун 2024.15. јун 2024.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

На Смотри кућних љубимца у Средњој пољопривредној школи око 100 учесника

Смотра кућних љубимаца први пут је одржана у Средњој пољопривредној школи са домом ученика. На Смотри је учестовало око стотину љубимаца свих врста. Бирани су најшармантнији, а сваки учесник је добио симболичну награду.

Фото: Глас Подриња


-Као повод да организујемо један овакав догађај искористили смо то што ове године обележавамо 120 година наше школе. Одзив је изузетно велики и веома смо задововољни, поготову зато што ово приви пут организујемо. Драго нам је да су се суграђани одазвали нашем позиву у овако великом броју и надамо се да су сви подједнако уживали. Одазвали су се и наши ученици и професори, а ту су и наши запослени који су по струци ветеринари и који су на распологању свима који имају неку недомицу у вези са исхраном, негом или лечењем, навела је Драгица Станковић, професор СПШ.

Фото: Глас Подриња


Љубимци су били подељени у четири категорије: мали пси, велики и средњи пси, птице и необични кућни љубимци. Тако су се на смотри на једном месту нашли и једно прасе, питон, харисов јастреб, бубо бубо сова, мачке, птице, зечеви, велики пси и много малих паса.

Фото: Глас Подриња


Општиније у штампаном издању "Гласа Подриња"
М.М.

Најновији број

18. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa