Инфо

21. јун 2024.21. јун 2024.
Фото: Бета

Фото: Бета

Насловне стране за петак, 21. јун

Београдски дневни листови на насловним странама за петак, 21. јун 20204. године пишу о фудбалској утакмици између Србије и Словеније на европском првенству у фудбалу, новој цени хлеба и о топлом времену.

АЛО - О голу Луке Јовића у 95. минуту на мечу против Словеније: "Са Данцима бити ил не бити". Лист пише да лидер Новог ДСС-а Милош Јовановић "хоће на силу да сруши Вучића".

БЛИЦ - Под насловом "Устали из мртвих у 95." лист пише о фудбалској утакмици између Србије и Словеније на Европском првенству. "Људи падају на улици, и млади и старији", о топлом времену у Србији.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Орлови још лете", фудбалери Србије одиграли нерешено са Словенијом на Европском првенству у Немачкој.

ДАНАС - "Српски стандард каска за Европом читаву деценију", Евростат објавио да је БДП по глави становника у Србији за 54 одсто испод просека ЕУ. "Никодијевић поново на челу Скупштине града", лист пише да ће социјалисти и овог пута добро проћи у расподели београдских функција.

ИНФОРМЕР - "Орлови" и даље лете, "Јовић спасао Србију", пише лист. Нарко рат у Црној Гори: "Бомбашки напад на Цетињу".

КУРИР - Меч за инфаркт "Живи смо!". Почела трка за индекс "Само 15 кандидата би да студира српски језик".

НОВА - "Гаражно место на Врачару кошта као стан - 73.000 евра", расту цене гаража и паркиралишта у Београду. Петогодишњакињи лекари давали два одсто шансе да преживи: "Мала Зара је победила црне прогнозе".

ПОЛИТИКА - О могућем укидању мера ЕУ које су уведене Приштини: "Зашто Борел награђује Куртијево насилништво". О новој цени хлеба: "Због скупљих сировина хлеб 'сава' 59 динара".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - До бода у 95. минуту "Јовић вратио орлове из мртвих". Генерал Лазаревић о најопаснијој акцији српске војске 1999. године "Операција Брезовица, како смо надмудрили Нато и терористе ОВК".
Бета

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa