Инфо

23. јун 2024.23. јун 2024.
Pixabay

Pixabay

Насловне стране за 23. јун

Београдски дневни листови на насловним странама издања за недељу, 23. јун пишу о утакмици Србије и Данске која је одлучујућа за обе репрезентације, али и о мушкарцу из Зрењанина који је до смрти претукао жену, па позвао полицију.

БЛИЦ - "Како је само Србија избегла блацкоут", након колапса електроенергетског система на Балкану. Лист пише и "Зашто Митровић и Влаховић не могу заједно?", са првенства Европе у фудбалу.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Америка из Варшаве цензурише и Србију", о наводној стратегији Стејт департмента. Лист преноси и интервју са председницом покрајинске владе Мајом Гојковић, "Српска слога жуља запад".

ДАНАС - "Баук неофашизма прохгања данашњу Европу", Славој Жижек, професор социологије и филозофије на Универзитету у Љубљани. Лист преноси и изјаву Марка Пуришића, алијас Бабy Ласагне, хрватског представника на песми Евровизије, "Верујем да ћу пронаћи љубав и бити прихваћен у Србији".

ПОЛИТИКА - "Аларм за спас", шта је показала акција бесплатних превентивних прегледа. Лист пише "Србија је здраво језгро Балкана", интервју са професором Драгољубом Којчићем.
Бета

Најновији број

11. јул 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa