Срђан Јеремић из Мачванског Белотића чест је продавац на шабачким пијацама кукуруза шећерца који се на мини шпорету кува на лицу места. Нарочито у хладним зимским данима, топла пара из лонца мами пролазнике на куповину, али и порука о „слаткоћи“ производа.
Фото: Глас Подриња
- С обзиром да је прилично хладно, и није тако лоша продаја. Током целе године имам шећерца, са моје њиве. Продајем по пијацама, вашарима, често сам у Београду, Новом Саду. Људи воле и печени и кувани кукуруз, али зими је боља продаја куваног. Сам поглед на врућу воду и топао шећерац, привлачи на куповину – каже Срђан.
Фото: Глас Подриња
И они који не пазаре кукуруз, застану како би прочитали поруку из Срђанове мини кухиње: „Кувани шећерац, слађи од првог пољупца“.