Инфо

9. октобар 2018.9. окт 2018.
Вредна донација "Јанковој" школи

Вредна донација "Јанковој" школи

Поводом донације ОШ “Јанко Веселиновић” у Шапцу и опремања дигиталне учионице у овој школи представаник Канцеларије Тајвана у Мађарској Јунг Пинг Цханг и директорка за добру управу у НАЛЕД-у Ана Илић са сарадницима данас су посетили Шабац. Пријем за госте у Градској кући приредио је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца, а активности у области привреде и образовања представиле су Јелена Ристић, из Одељења друштвених делатности и Мирјана Мецић Маринковић, из Одељења за локални економски развој.

У име града на овој донацији и претходно оствареној сарадњи на размени искустава у областима од значаја за даљи развој града захвалио је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца. Представник Канцеларије Тајвана у Мађарској Yунг Пинг Цханг истакао је да је “ово симболичан гест пријатељства између два народа које ће се, уверени смо, наставити”.
На значај донације током посете школи указала је директорка, Љиљана Стојановић, а Ана Илић, директорка за добру управу у НАЛЕД-у истакла је Шабац као пример добре праксе у различитим областима, што је било повод и за успостављање ове врсте сарадње и партнерства.

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa