Инфо

9. октобар 2018.9. окт 2018.
Саопштење НСП: Слобода је избор

Саопштење НСП: Слобода је избор

Народни слободарски покрет је странка која однедавно има два одборника у Скупштини града Шапца, а то смо господин Жељко Бекић и моја маленкост. Ми смо млада странка која баштини идеје суверенистичке политике која побеђује широм Европе. У најкраћем ми сме залажемо да народу вратимо већи ниво суверенитета и права да самостално одлучујемо о томе у каквој држави и каквом друштву желимо да живимо. Из тог разлога и кажемо да је слобода избор!
Како у централној политици тако и на нивоу локалне политике наша позиција је таква да се залажемо да људи из заједнице уређују свој животни простор. То уначи да смо за избегавање звлачења високе политике и обрачуна који се имају на републичком нивоу у локалну политику.
Нажалост, али наш Шабац све више постаје полигон за обрачуне за неке наредне републичке изборе и због тога сви ми трпимо. Из тог разлога смо господин Бркић и ја на неки начин повукли ногу и рекли смо да ми Слободари хоћемо да се ставимо на располагање интересима оне тихе већине Шапчана којима је дојадило да наш град гледају било као град који тужи странцима сопствену државу, било као град којег држава доживљава као тринаесто прасе.
Од нас можете очекивати испружену руку и договор о сарадњи за све теме од интереса грађана, јер многе ствари можемо да урадимо само ако смо спремни да се договоримо. Оно што од нас не можете очекивати је да будемо део проблема и пробуђивања већ ископаних политичких ровова.

Иван Петковски Народни слободарски покрет

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa