Инфо

17. децембар 2018.17. дец 2018.
Опрез, мраз и магла

Опрез, мраз и магла

Овог јутра и поред максималне ангажованости дежурних путара, због јаког мраза, потребна опрезна вожња, магла смањује видљивост повремено и испод 100 метара, а највише је има у централним деловима Србије, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).
Овакве временске прилике доводе до честих саобраћајних незгода, проклизавања возила, као и излетања са коловоза, а скреће се пажња возачима и на опасност од прелома грана и стварања могућих оштећења на возилу.
Према последњим подацима Управе граничне полиције Србије на путничким терминалима наших граничних прелаза тренутно нема дужих задржавања до 30 минута.
Задржавања за теретна моторна возила на излазу из земље су следећа: на прелазу Батровци око 420 минута, Шид око 300 минута, Келебија око 120 минута, Хоргош око 90 минута.
Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на више путних праваца.
Данас ће саобраћај бити обустављен у периоду од 21.00 до 09.00 часова на деоници Смедеревска Паланка – Стојачак, у Смедеревској Паланци, због радова на пружном прелазу. Алтернативни путни правац је пут Смедеревска Паланка – Крњево и пут Крњево – Велика Плана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa