Инфо

21. децембар 2018.21. дец 2018.

Ђилас: Напустили смо седницу због вербалног насиља којем смо изложени



БЕОГРАД, 21. децембра 2018. (Бета) - Шеф одборничке групе Савеза за Србију Драган Ђилас изјавио је данас да је та група напустила седницу скупштине града Београда из протеста због вербалног насиља.

Он је новинарима пошто су напустили седницу рекао да чланови одборничке групе Савеза за Србију трпе увреде сваки дан већ шест месеци.

"Називају нас сарадницима Рамуша Харадинаја, тврдећи да 25.000 Београђана са мном шета по Харадинајевом налогу. Тиме нам стављају мету на чело. Видите шта се десило са Борком Стефановићем", казао је Ђилас.

Он је упитао представнике власти зашто говоре лажи, зашто стварају агресију, мржњу и тензије.
Ђилас је рекао да се услед свега тога деси да и они из Савеза за Србију погреше, па да је тако и он данас на седници погрешио и одборника СНС непримерено назвао.

"Зар није боље да разговарао аргументовано и да се вратимо у неку нормалу", упитао је Ђилас.

Он је позвао Београђане да дођу сутра у 18 часова на плато Филозофског факултета и да се придруже борби против сваког облика насиља и да се заједно боре за нормалну државу.

"Нема разлога да се мрзимо јер неко гласа за неку другу опцију и да водимо земљу до сукоба који ће се на крају у неком месту у Србији завршити са трагичним последицама", оценио је Ђилас.

Седницу Скупштине града су неколико минута после Савеза за Србију, напустили су и одборници Покрета слободних градјана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa