Инфо

8. март 2019.8. мар 2019.
Банка Интеса и ове године на Сајму пољопривреде у Шапцу

Банка Интеса и ове године на Сајму пољопривреде у Шапцу

Шабац, 07.03.2019. - У циљу пружања подршке развоју сектора аграра, Банка Интеса и ове године традиционално учествује на Сајму пољопривреде у Шапцу, који ће бити одржан 8. и 9. марта.

У сусрет пролећној сетви, Банка Интеса је својим клијентима припремила сет кредита са повољном каматном стопом, оптималном рочношћу и динамиком отплате која уважава сезоналност пољопривреде. Банка ће на сајму представити специјалну понуду динарских кедита за сетву, инвестиционих кредита и кредита за подршку ИПАРД програмима у еврима, повољне кредите за набавку горива и репроматеријала у динарима, као и динарске зајмове за набавку обртних средстава које је уврстила у понуду у сарадњи са општином Богатић и другим локалним самоуправама.

„Банка Интеса је понуду својих производа у потпуности подредила потребама пољопривредника, што потврђује и учинак који бележимо у области кредитирања аграрног сектора. Поносни смо на чињеницу да смо током прошле године подржали регистрована пољопривредна газдинства са око 57 милиона евра кредита и остварили раст портфолиа од преко шест одсто, док смо у програму субвенционисаних кредита учествовали са више од 20 одсто у износу”, изјавила је Маја Андонов, директор Сектора за пословање са малим бизнисом Банка Интеса.

Једанаести по реду Сајам пољопривреде у Шапцу окупиће велики број излагача из свих крајева Србије и омогућити посетиоцима да размене знања и искустава. Ова традиционална манифестација биће и прилика за све заинтересовне пољопривреднике да у директном разговору са представницима Банка Интеса сазнају више о томе на које начине им банка може помоћи да унапреде пословање својих газдинства и повећају производњу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa