Инфо

14. март 2019.14. мар 2019.
Боље није могло

Боље није могло

Завршен је најмасовнији до сада Сајам пољопривреде у Шапцу. Током петка и суботе 130 излагача представило се посетиоцима у најбољем светлу. Неки од њих дошли су први пут, док неки други излажу свих 11 година. Никада више и посета. Процењује се да је ове године број премашио 9.000.
За више од 30, углавном великих, излагача ове године није било места. Када су са 18 излагача почели да организују ову Манифестацију Радио телевизија “Ас” и Град Шабац нису могли ни да наслуте да ће овај Сајам постати највећи у Србији после Новосадског. Ове године први пут је у Шапцу била и делегација из иностранства, представници Министарства пољопривреде Северне Македоније.
Превазиђена очекивања организатора
-Презадовољни смо и то је једини утисак после Сајма. Бројни излагачи су се јавили да се захвале на доброј организацији, а многи већ резервишу учешће за следећу годину. Послужило нас је и време, тако да су посетиоци могли да уживају и у свим садржајима ван Хале током читавог одржавања Сајма. Број посетилаца премашио је сва наша очекивања. Многи су нам пожелели да Сајам следеће године буде још већи, али то је немогуће због простора. Најважније нам је да су и ове године и излагачи и посетиоци отишли задовољни, јер због тога све ово и радимо, каже Драгиша Гранић у име организатора РТВ “Ас”.
опширније у штампаном издању

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa