Инфо

22. март 2019.22. мар 2019.
Други пишу: данашње насловнице

Други пишу: данашње насловнице

БЕОГРАД, 22. марта 2019. (Бета) - Дневни листови на насловним странама издања за петак, 22. март највише пишу о грађанским протестима и реакцијама на пресуду Хашког трибунала бившем председнику Републике Српске Радовану Караџићу.

АЛО - "Браћо Срби, ми смо већ победили", лист пише о поруци коју је Радован Караџић упутио јавности преко адвоката. "Отео три милиона глумећи штедишу", о крађи у Београду.

БЛИЦ - "Караџић је чинио злочине, али не у наше име", наслов је поводом пресуде бившем председнику РС. Лист пише о полемици једног од лидера Савеза за Србију Бошка Обрадовића и глумице Бојане Маљевић, под насловима "Маљевић: С Дверима нећу да освајам слободу", "Обрадовић: Лузер? А био сам заљубљен у Бојану. "Маскирани извели препад на Блиц", о акцији покрета Доста је било.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Пресуда не дрма темеље српске", о пресуди којом је Караџић осуђен на доживотну казну затвора. "Народ устао због пекара и орлова'", о протесту у Долову код Панчева чији су се локални пекари сликали са оружјем и албанским двоглавим орлом. "Запад тражи: И Београд да осуди Мадура", о притисцима дипломата из ЕУ и Америке на Београд поводом дешавања у Венецуели.

ДАНАС - "Бунт неће бити масовнији, али може бити енергичнији", лист анализира како ће упад на РТС утицати на одзив грађана и објављује интервју са једним од ухапшених због упада зграду Јавног сервиса "Урош Савић: Два дана ми нису дали воде ни хране". "Савез за Србију без заједничке изјаве о Караџићу", о томе да се највећи опозициони блок није огласио о пресуди бившем председнику РС. "Градња гондоле несхватљиво насиље над културом", кажу за лист стручњаци који су против комерцијалног садржаја на Београдској тврђави.

ИНФОРМЕР - "Браћо ми смо победили, Република Српска је наша победа", о поруци Радована Караџића коју је пренео адвокат Марко Сладојевић. "Кривим сам себе за смрт Милице Ракић", интервју члана београдске јеврејске општине Аврама Израела о НАТО бомбардовању Србије.

ПОЛИТИКА - "Ревизија поступка могућа у року од годину дана", о пресуди Радовану Караџићу. "Најскупља банкарска услуга је дозвољени минус", пише лист. "Амерички војници стижу у Европу", о томе да су припадници оружаних снага САД стигли у Берлин како би продужили за Пољску где је планирано оснивање војне базе "Форт Трамп".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Кинези праве електричне аутобусе у Икарбусу", лист пише да ће кинеска компанија која је преузела Икарбус производити електричне аутобусе. "Тајни разговори Слобе и Радована", лист пише о праћењу и хапшењу Радована Караџића.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa