Инфо

29. март 2019.29. мар 2019.
Ни лако, ни изводљиво
ГОЈКО ПИЈЕТЛОВИЋ, КАПИТЕН ВК „ШАБАЦ“

Ни лако, ни изводљиво

Два од три циља пред сезону испуњена. Много фактора одлучује о шампиону. Лига ће бити изјендаченија него што делује
Тешко је снове контролистаи, велике жеље саме навиру и када разум и искуство покушавају да их смире, полетна машта кроји неке светове у које нас зове бар на неки тренутак, да се изгубимо, у лутању уживамо.

Победници Купа Србије, ватерполисти ШАПЦА најбољи су српски клуб у Регионалном такмичењу, почињу Супер лигу са друге позиције, али уз улогу фаворита, јер их чекају мечеви против екипа из А2 лиге. Замишљају у клубу ново историјско достигнуће, боље од прошлосезонске треће позиције. На велике снове није имун ни капитен, човек који је освојио готово све трофеје клупског и репрезентативног префикса, но истовремено истиче да је једини прави пут „ходати корак по корак“, својом стазом.

-Два од три такмичења смо привели крају на прави начин. Супер лига је наредни изазов и само смо њој посвећени. Резултати говоре да смо једни од фаворита. Уверен сам да је лига изједначенија него што многима делује и зато знам да нема апсолутно разлога да се било кога плашимо, али ни основа да некога потценимо – „спушта лопту“ репрезентативац из редова овдашњег клуба Гојко Пијетловић.

опширније у штампаном издању

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa