Инфо

29. март 2019.29. мар 2019.
Не идемо само као посматрачи

Не идемо само као посматрачи

Фудбалере "Мачве" очекује сутра дуел против лидера, актуелног шампиона и првог фаворита за титулу, "Црвене Звезде" у Београду. Јасно је ко је апсолутн фаворит на српској "Маракани", али, према речим тренера Дарка Тешовић, његови играчи не иду у престоницу како би били статисти, већ у жељи да се покажу у што бољем светлу и докажу да могу да парирају и Звезди.
-Ово је најлепша утакмица за играче. Нема притиска, нема императива, а мотив је највећи могући. Они ће играти против шампиона, учесника Лиге шампиона. Једина моја жеља је да покажу колико могу, да их не "поједе" трема, што је највећи проблем у оваквим дуелима. Не можемо најављивати отворену игру, надигравање, то није реално, али можемо да најавимо игру колико нам домаћин дозволи - истакао је Тешовић на клупској конференцији за медије.
ФОТО: Моцарт спорт

Тешовића очекује дуел и са некадашњим сарадником, кумом, Владаном Милојевићем.
-Он је у Србији постигао све што се може постићи и зато је инспирација свима, тако и мени. Као што је њему био циљ да надмудри Клопа, тако је и мени да надмудрим њега. Начин на који то верујем да могу урадити знају играчи. Моје је да им предочим то, а њихово да спроведу на терену. Уколико ураде све, сигурно да нећу имати замерку, без обзира на резултат. Наравно, на речима је све то много лакше него на делу.
Дуел је заказан за суботу, од 19 часова уз директан пренос на ТВ Арена спорт.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa